Real madrid koti paita 2021-22

Adidas esitteli tänään Real Madrid uuden kotipaidan kaudelle 2021-22. Se ilmentää ainutlaatuisella tavalla Real Madrid henkeä uudella designilla, joka osoittaa joukkueen, pelaajien ja fanien välistä yhtenäisyyttä. Uuden kauden kotipaita symboloi Real Madridin perheen yhtenäisyyttä, joka tekee Real Madridista niin suurenmoisen.

Madridin kaupungin ja fanien ympäri maailmaa joukkuetta kohtaan tunteman rakkauden innoittamana Adidas on sisällyttänyt kotipaitaan hienovaraisesti kierteisen kuvion, joka kuvastaa Plaza de Cibelesin suihkulähdettä, mutta säilyttää samalla Real Madridin ikonisen valkoisen värimaailman. Cibeles-aukiolla on suuri merkitys Real Madridille, ja fanit kokoontuvat usein sinne juhlimaan joukkueen voittoja.

Uuden kauden kotipaita on raikkaan valkoinen, ja siinä on ripaus onnenoranssia ja värikylläisen sinisiä yksityiskohtia, jotka symboloivat Madridin elinvoimaista kulttuuria. Kaula-aukossa on spiraalikuvioinen silmukkalogo, sponsorilogot ja kolme raitaa oranssin ja sinisen kontrastikuvioinnilla.

Uusi real madrid pelipaita on valmistettu PRIMEGREEN sports performance -ympäristöystävällisestä materiaalista, joka asettaa kestävyyden innovaation keskiöön. RDY-teknologia, joka edistää viilennystä ja hikeä siirtävää vaikutusta, jotta pelaajat pysyvät viileinä kentällä. Viuhkaversiossa on AEROREADY-teknologia, joka takaa mukavan istuvuuden ja pitää urheilijat viileinä ja valmiina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu